miércoles, 9 de diciembre de 2009

Contrapublicitat

Aquí us presento el meu projecte de contrapublicitat:

Primer s’ha de veure l’anunci original per tal d’entendre millor el missatge que vull transmetre. Bé, jo he elegit un anunci d’AXE, per tal de reivindicar el paper de la dona en aquests anuncis, també l’he elegit perquè el tema de la wiki en la qual estic treballant amb les meves companyes tractem el tema del sexisme en la comunicació. I crec que els anuncis d’AXE són un exemple clar del sexisme que es veu en la nostra societat. L’anunci que he elegit són un grup de noies, totes d’elles guapes i amb un cos “10” que corren darrere el noi que s’ha posat el desodorant AXE, bé, cal dir que l’argument de tots els anuncis d’aquesta marca és el mateix.
En aquests anuncis deixen a la dona com si fos un objecte sexual, ja que suposadament ens poden conquistar de qualsevol manera i que a través de l’olor d’aquest desodorant anirem totes com gossets darrere l’home, però clar, les noies han de ser totes guapes i amb un cos perfecte. Perquè encara no he vist en cap un anunci d’AXE una dona que tingui carn i no estigui feta d’ossos!
Llavors, a partir d’aquí, el que he fet ha estat riurem de l’anunci, és a dir, l’home que utilitzi aquest producte aconseguirà que tothom vagi darrere seu, no nomes noies guapes sinó també: homes, dones, siguin grans o joves, gays..., tothom.
Video original:


Video modificat:

No hay comentarios:

Publicar un comentario